Ik koop al mijn sportkleding bij GorillaWear

Toen ik jonger was, was ik enorm onzeker over mijn uiterlijk. Ik vond mezelf onaantrekkelijk en dik. Na een paar jaar had ik hier genoeg van en besloot ik om te gaan sporten.

Dit deed me enorm veel goed. Ik werd sterker en werd een stuk slanker. Ik was heel fanatiek met sporten, ik deed het dan ook samen met een maat. Eerst sportte ik in oude sportkleding, maar die maat van me zei tegen me dat ik beter goede sportkleding kon kopen. Ik zou me hier veel beter in voelen. Hij kocht zelf zijn sportkleding altijd bij Gorillawear.

Vandaar dat ik ook besloot een kijkje te nemen op de site. Ik was erg verrast. Het aanbod was erg groot, er waren niet alleen veel verschillende kleuren maar ook verschillende shirts. Zelf houd ik namelijk wel van gewone shirts, maar soms vind ik het ook fijn om te trainen in een tanktop.

Ik had een aantal dingen besteld. Ik wist van die ene vriend al dat het lekker zou zitten. Mijn bestelling kwam erg snel binnen. Ik heb de kleding nu een paar maanden en het is van goede kwaliteit. Hoe vaak ik het ook was, het verslijt niet. Ik koop vanaf dus alleen nog maar bij Gorilla Wear!